Zoekt u een ervaren en betrouwbare schilder in Rotterdam en omstreken? Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel!

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar & vakbekwaam

Beste prijs/kwaliteit garantie

Nette werkwijze

Klanten beoordelen ons met een 9,7!

klusbedrijf-wardan-klantbeoordeling.jpg

Lees meer reviews op onze Werkspot profiel

W. de Ruijter Hoek

Wardan heeft ons trappenhuis geverfd, het is geweldig geworden! Deze man is zeer integer, betrokken, bescheiden en levert ook perfect schilderwerk af. Daarnaast werkt Wardan enorm netjes, denkt mee, maar voor ons was het allerbelangrijkst, dat hij betrouwbaar is, na 2 ontmoetingen gaven wij hem de sleutel van ons huis, zodat hij en wij onze gang konden gaan!

R. van de Weetering

Méér dan 100% kwaliteit, vertrouwen, deskundigheid en bovenal een warm mens zodat ik vol vertrouwen de heer Wardan een week lang onze huissleutels heb gegeven zonder dat wij overdag thuis waren. Meerwerk, na suggesties van zijn kant, wordt deskundig en deels zonder meerkosten uitgevoerd, alle inkoopbonnen en de urenverantwoording... deze man staat voor zijn werk en koopt tegen zeer scherpe prijzen zijn materieel in. Complimenten hoor.

Piet

Dit jaar het buitenschilderwerk van mijn huis door Klusbedrijf Wardan laten doen. Wat een verschil met een ander schilderbedrijf dat 5 jaar geleden dezelfde klus heeft gedaan. Klusbedrijf Wardan levert echt vakwerk, hij maakt duidelijke afspraken en komt deze ook stipt na, werkt heel professioneel, secuur en snel, overlegt daar waar nodig en geeft ook bruikbare en nuttige adviezen. Levert tevens de benodigde materialen en houdt van een opgeruimde en schone werkplek, wat weer terug te zien is in het geleverde werk. Zeer zeker voor herhaling vatbaar en zal de volgende keer weer mijn keuze laten vallen op Klusbedrijf Wardan.

E. van der Weijden

Onze ervaring met Wardan is zeer goed. Allereerst komt Wardan zijn afspraken na en houd je goed op de hoogte van de voortgang. Ook het schilderwerk is van heel goede kwaliteit: schuren, slechte plekken wegwerken, goed in de grondverf en daarna alles in de lak. Wardan werkt heel nauwkeurig! Daarnaast is Wardan zeer vriendelijk en ruimt hij alles netjes op. Een verademing. Tot slot werden teveel ingekochte blikken verf nog van de totaalfactuur afgetrokken. Al met al een dikke 10. Ik kan hem iedereen aan bevelen.

Recente projecten

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ons werk. Zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Onze voordelen

- Ruim 15 jaar ervaring
in binnen- en buitenschilderwerk

- Betrouwbaar & vakbekwaam

- Beste prijs/kwaliteit garantie

- Nette werkwijze

- Passie voor het schildersvak!

Contact informatie

Klusbedrijf Wardan

Huslystraat 106

3066 EL Rotterdam

KvK nr: 24420236

Tel: 06 49 39 49 04

Email: info@klusbedrijfwardan.nl

Werkzaamheden

Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Reparatie/houtrot

Behangwerk

Kluswerkzaamheden